איך "תעגנו" לעצמכם את המקום הראשון גם אם אתם במקום השני?

==========================================

איך הופכים התנגדות להזדמנות?

מה צריך לעשות כדי למצות משהו בצורה מעולה?

איך שינויים קטנים מובילים לתוצאות מעולות?

לאחרונה, אני נחשף יותר ויותר לבישול בריא.

הרחקתי לכת ואפילו קניתי מכשיר שנקרא ספירילייזר

שעושה ספגטי מקישואים.

באחד המתכונים ראיתי שעדיף להשתמש בזוקיני ולא בקישוא.

לא הבנתי במאה אחוז מה זה אומר.

רצתי לגוגל, הבנתי שזוקיני זה סוג של קישוא

(או להפך- מבקש לא לשפוט אותי לחומרה- זה לא המקצוע שלי עדיין)

החיפוש הוליד את התוצאה הבאה (בתמונה).

בתחום המכירות אני חסיד של העובדה ש-

טיפה ועוד טיפה ועוד טיפה זה ים.

כלומר אין משהו אחד שמשלש הכנסות

(למעט פרסום במיליון שקל בטלוויזיה וכאלה)

לכן גם הספר שכתבתי עוסק ב- שיפור יחס המרה,

כלומר- איך כל דבר קטן מצליח לייצר שינוי גדול בתוצאות.

בגוגל העיקרון מאד פשוט-

מי שלמעלה- מקבל יותר הקלקות, לא ככה?

כמה מכם מגיעים לעמוד 7 בכל חיפוש סתמי?

לא יותר מדי…

כשביצעתי את החיפוש הנ"ל, האינסטינקט כמובן היה ללכת ללינק הראשון,

אלא שאז ראיתי קטע גאוני בלינק השני-

הם כתבו "יש תמונות"

למרות שהתוצאה ממוקמת במקום השני,

הם גרמו לי להתייחס אליה כאילו הייתה במקום הראשון.

הם הצליחו "להקפיץ קשב" בצורה מעולה.

כל זה ע"י הוספת שתי מילים "פשוטות".

היום יום שלנו כ"כ מורכב,

שאנחנו שוכחים לעתים

שצריך לתת תשומת לב גם לפרטים הקטנים ביותר.

לא פעם מדברים אתנו על-

מיקוד, לא לבזבז זמן, להיות מפוקסים, מוכווני תוצאה

ולנו קל מאד לחשוב שאם זה כך-

אז הדברים הקטנים רק מבזבזים לנו את הזמן.

אבל במקרה הזה- להוסיף סוגריים לקח עוד אלפית השנייה

והתוצאה שווה הרבה טראפיק (וכסף).